Select Page

O meni

Zovem se Aida Spahić, imam 34 godine i zaljubljenica sam u sport od malih nogu.

Već sa sedam godina, počela sam se profesionalno baviti sportskom gimnastikom i mažoretkinjama. Kao članica gimnastičkog kluba Hrvatski Sokol u Zagrebu, osvojila sam brojne zlatne medalje na dvoranskom natjecanju te, kao članica Zagrebačkih mažoretkinja 11 godina, hrvatske i europske trofeje.

Spoj glazbe, sporta i umjetnosti izražavanja kroz ples oduvijek me motivirao te sam posljednjih nekoliko godina odlučila svoj život okrenuti u drugi smjer i početi raditi ono u čemu zaista uživam.

Moj tip treninga je onaj koji sa sobom „nosi“ dobru vibru, glasnu glazbu, motiviranog i stručnog trenera i izrazitu volju za radom na sebi i napretkom. Veselim se novim prilikama i učenju, stoga često upisujem nove tečajeve i programe kako bih neprestano radila na sebi i usavršavala svoja znanja.

“Odabrati raditi ono što volimo kako ne bismo radili ni jedan dan u svome životu”, moj je moto kojeg sam otkrila ne tako davno, ali nadam se da će ostati moja nit vodilja za dugu i zdravu budućnost.

moja Misija

Želim da svatko može iz udobnosti i sigurnosti vlastitog doma donijeti pozitivne odluke za svoju budućnost i početi već danas s promjenom svog života. Moja misija je unijeti male promjene u živote onih koji su na to spremni, ali promjene koje mogu imati veliki utjecaj na njihovo zdravlje i dobrobit.

KONTAKT

aidaspahicfitness@gmail.com