Select Page

 paket 2 treninga +

elastične trake

Ovaj program sadrži 2 treninga predviđena za tjedan dana, koji se odrađuju u periodu od mjesec dana i Fit Unit All Nutrition elastične trake.

Elastične trake izrađene su od prirodnog lateksa te će biti vrlo korisne vježbačima početnicima, kao i onima koji su trenirali i ranije.

U svakom treningu na samom početku nalazi se zagrijavanje, zatim glavni dio treninga s vježbama, tabata i naposljetku istezanje.

U cijenu je uključena cijena dostave paketa, na području Republike Hrvatske, a van Hrvatske dostavlja se na trošak kupca. (U slučaju da se nalazite izvan Republike Hrvatske, prije narudžbe molimo da se javite na email kako bismo Vam javili točan iznos za uplatu, ovisno o poštarini) 

35 EUR / 263 kn

Prije nego nastavite na kupovinu programa treninga, molim Vas da ispunite kratki upitnik kako bih Vam mogla poslati preporuku za program treninga te, nakon što program kupite, poslati točne treninge sa ili bez rekvizita, prilagođene Vašim željama i potrebama.

kupovina programa

Uplata se vrši direktno na račun (podaci dostupni u nastavku) te se potvrda o plaćanju zajedno s podacima za dostavu paketa, šalje na email adresu aidaspahicfitness@gmail.com.

Kada uplata bude vidljiva na računu, dobit ćete email potvrde te link za kupljene treninge, a vaš paket s elastičnim trakam bit će poslat na vašu kućnu adresu.

Prilikom uplate obavezno u opis naznačiti: Savjetovanje 

 

 Podaci za uplatu:

VIP PROM d.o.o.
Maksimirska cesta 32, Zagreb 
OIB:02771587087
IBAN: HR8723600001102205924

 

Kontakt

aidaspahicfitness@gmail.com

prati me